Publicatiedatum: 27 juni 2017 Auteur: Bart Scheffer
Tijdens de zesde editie van Best of Sharing nam Leonie ter Braak als dagvoorzitter de bezoekers mee op de reis naar de Digitale Transformatie. De ruim honderd aanwezigen zijn in een inspirerende setting bijgepraat over de laatste technologische ontwikkelingen.

Menno Lanting verzorgde de keynote naar aanleiding van zijn nieuwe boek "De Disruptie Paradox". Daarna vertelde Marcel Westra van Microsoft hoe organisaties aan de slag kunnen met de nieuwste Microsoft technologie waaronder Azure, Internet of Things en Power BI. Lourens Siderius van ETTU heeft de bezoekers meegenomen hoe je als organisatie deze nieuwste technologiën toepast, waarna Bas Kemperman van de Hero Group een praktijkcase presenteerde. De afsluiting werd verzorgt door Wouter Slotboom, waarin hij een live demonstratie over ethisch hacken gaf.

Piet Vink, directeur van ETTU: "Met de laatste Microsoft technologie is het mogelijk om altijd, op elk tijdstip en overal te kunnen werken. Dit hebben we dan ook nagebootst in de setting van Best of Sharing: een kantoorsituatie, de thuiswerkplek en een eigen Best of Sharing kroeg. Dankzij de inspirerende keynotes hebben we laten zien hoe organisaties de stap naar de Cloud kunnen nemen en zo ook echt kunnen transformeren."

Benieuwd naar Best of Sharing 2017? Bekijk hieronder de terugblik.

Bekijk de impressie