Publicatiedatum: 20 juni 2016 Auteur: Bart Scheffer
Meer dan 130 bezoekers zijn tijdens deze 'One Day Experience' bijgepraat over de nieuwste mogelijkheden van SharePoint, Office 365 en bewezen Microsoft technologie. Marcel Timmer, directeur innovatie van Microsoft Nederland, opende Best of Sharing met zijn keynote over de toekomstvisie van Microsoft. Daarnaast praatte Hans van der Meer, productmanager Office 365 van Microsoft Nederland, de bezoekers helemaal bij over de laatste mogelijkheden van Office 365 en SharePoint Online.

Tijdens twee breakoutrondes konden bezoekers een keuze maken uit een technische en business gerichte sessie om zo meer te weten over:
  • Toekomstgericht ontwikkelen met SharePoint en Cloud architectuur
  • Het automatiseren van een HR proces bij een retail organisatie
  • Getting ready for the unstructured future with the Digital Workplace
  • De mogelijkheden en voordelen van DevOps
Piet Vink, directeur van ETTU: "Wij organiseerden dit jaar voor de vijfde keer het Best of Sharing event. Tijdens deze dag hebben we de bezoekers geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van proven Microsoft technology, in het bijzonder SharePoint en Office 365. Met meer dan 130 bezoekers kijken wij terug op een erg geslaagde dag die volledig in het teken stond van het delen van kennis: the Art of Sharing."

Bekijk de impressie