ETTU organiseert voor de vijfde keer Best of Sharing
Publicatiedatum: 11 april 2016 Auteur: Bart Scheffer
Best of Sharing biedt bezoekers door middel van verschillende praktijkcases en keynotes een overzicht van bewezen SharePoint en Office 365 oplossingen en toepassingen. Dit jaar vindt Best of Sharing plaats in Studio 4 op het Media Park in Hilversum.

Piet Vink, directeur van ETTU: "Tijdens deze jubileumeditie van Best of Sharing staat het delen van best practices centraal. Hiermee willen wij de bezoekers meenemen in de nieuwste mogelijkheden die het gebruik en adoptie van SharePoint en Office 365 verhogen. In 2015 hebben meer dan 100 organisaties deelgenomen aan het event en met deze nieuwste editie staan we uitgebreid stil bij de laatste ontwikkelingen op Microsoft gebied.”

De onderwerpen die tijdens Best of Sharing aan bod komen zijn zowel technisch- als business gericht. Zo zal er een presentatie zijn over Cloud architectuur om toekomstgericht SharePoint te ontwikkelen. Daarnaast wordt er stil gestaan bij de Digital Workplace in Office 365. Ook Microsoft verzorgt een keynote over de laatste mogelijkheden van SharePoint 2016 en Office 365. Het event wordt afgesloten met een keynote door Erwin van der Zande, hoofdredacteur van Bright en wekelijks te zien op RTL Z. In zijn inspirende presentatie vertelt Erwin meer over de tech trends voor 2016 and beyond.

Best of Sharing 2016 is gratis toegankelijk voor eindgebruikers. Bekijk het volledige programma of schrijf je direct grats in.