Publicatiedatum: 11 april 2017 Auteur: Bart Scheffer
Best of Sharing biedt bezoekers door middel van verschillende praktijkcases en keynotes een overzicht van de moderne werkplek met bewezen Microsoft Technologie. De locatie van Best of Sharing is Studio 4 op het Media Park in Hilversum.

Piet Vink, directeur van ETTU: "Tijdens Best of Sharing nemen wij de bezoekers mee in de nieuwste mogelijkheden die het gebruik en adoptie van de moderne werkplek verhogen. Tijdens de jubileum editie van 2016 hebben maar liefst 130 organisaties deelgenomen aan het event en met deze nieuwste editie staan we uitgebreid stil bij de laatste ontwikkelingen op Microsoft gebied. Wij nodigen dan ook iedereen van harte uit om volledig bijgepraat en geïnspireerd te worden over de laatste innovaties.”

Dagvoorzitter van Best of Sharing 2017 is Leonie ter Braak, bekend van onder andere Goedemorgen Nederland. De Hero Group vertelt hoe zij 17 landen betrekken in de uitrol van de moderne werkplek. Daarnaast komen onderwerpen zoals Office 365 en ethisch hacken aan bod.

Nieuw tijdens Best of Sharing is het zelf ervaren van de laatste Microsoft Technologie . Wij laten jou direct de voordelen zien van de moderne werkplek; of je nu op kantoor, thuis of in de kroeg werkt. Hoe we dit doen blijft nog een verrassing, maar we zorgen ervoor dat jij zelf ook aan de knoppen mag zitten. Kortom: schrijf je alvast gratis in voor deze 'One Day Experience'!